Binära optioner

Binära optioner insättning tips

Om du vill känna dig som en riktig businessman eller daytrader så kan det vara värt att kika in Binära Optioner. Förutom att kunna ge dig känslan av att du befinner dig i en skyskrapa mitt på Manhattan, så kan du dessutom få en hel hög med extra pengar att spela för!

Omsättning av bonus på binära optioner

Binära optioner bonus har, precis som alla typer av casino- och bettingbonusar, regler och villkor. När det gäller omsättning av bonus på binära optioner så skiljer sig kraven stort beroende på vilken mäklare du använder. Hos vissa så är omsättningskravet så lågt som 12 gånger bonusen, medan andra har ett omsättningskrav på upp till 50 gånger. Låt oss ta ett exempel.

Du har signat upp dig hos en mäklare och hämtar hem en binära optioner bonus på 100 % upp till 1 000 kr. Du har satt in en tusenlapp vilket betyder att du även mottar en bonus på 1 000 kr. Omsättningskravet är 30 gånger bonusbeloppet. Du måste alltså omsätta sammanlagt 30 000 kr innan du kan göra ett uttag. När det kommer till omsättning på binära optioner så räknas alla investeringar som du gör. Om du exempelvis först köper en option för 300 kr som du förlorar på så räknas detta fortfarande mot omsättningskravet. Att omsätta din bonus behöver alltså inte ta lång tid, även om beloppet vid första anblick kan se högt ut.

Är det smart att handla med binära optioner?

Om du någon gång har funderat på att prova på daytrading har följande tanke med största sannolikhet passerat förbi; ”Är det smart att handla med binära optioner?”. Svaret är att det beror helt på vilken typ av person du är och hur mycket tid du kan investera. Till skillnad från exempelvis spelautomater så är binära optioner inget turspel. För att bli en vinnare i längden så krävs kunskap och insikt i aktiemarknaden, lite som att betting kräver kunskap om sporten som du spelar på och de olika lagens form. Om du är redo att investera tid i att tillförskaffa dig den kunskapen som krävs så kan alltså handel med binära optioner vara ett smart val!